Rond een oude molen

Er was eens een schattig eilandje in het hart van Eprave…Op dit piepkleine eiland stonden een plattelandswoning en een oude watermolen (drie watermolens eigenlijk) die dringend aan een opknapbeurt toe waren… En deze sprookjesachtige plek werd terecht nieuw leven ingeblazen! Daar net tegenover stond de eeuwenoude dorpsherberg.

En zo begon het avontuur van het domein;  20 jaar lang worden deze gebouwen gerenoveerd en opgekalefaterd: een molen, twee hotels, een restaurant en een vroegere brouwerij. De eigenaar, een bevlogen man met een passie voor design, slaagt erin de gebouwen te renoveren met behoud van hun authentiek karakter, maar ze toch een contemporaine toets te geven. Nadat het ensemble in een nieuw jasje gestoken werd kreeg het ook zijn nieuwe benaming :  “Le  Domaine du Vieux Moulin d’Eprave” (d.w.z. het “Domein van de Oude Watermolen van Eprave”).

Na jaren noeste arbeid werd de “Auberge du Vieux Moulin” omgetoverd tot een sfeervol charmehotel met een strakke vormgeving.

Het restaurant van het Domein is wijd en zijd bekend voor diens geraffineerde Franse keuken, en in het receptie- en vergadercentrum worden tal van bedrijfsvergaderingen maar ook sprookjesachtige trouwfeesten gehouden. Gasten genieten er met volle teugen van de rustgevende en betoverende sfeer het Domein, dat omgeven wordt door weelderig groen. Design en comfort gaan er hand in hand met een gastronomische en verkwikkende beleving, in het hart van de Belgische Ardennen.

Maar we hebben nog tal van uitdagende projecten te over: heel binnenkort gaan we ons gezellig terrasje renoveren, en we willen ook de watermolen gebruiken om onze eigen elektriciteit te kunnen opwekken!

Brunchs

Zaterdag 21/07/2018, van 11u30 tot 17u

Ontbijt in Eprave

Zondag 05/08/2018, van 7u30 tot 10u

Lounge zondag

Zondag 29/07/2018, van 14u tot 20u

Nous contacter